Last news

De ovanliga designlösningarna blev världskända världen över: år 2017 vid internationella Red Dot product design awards -tävlingen med en jury bestående av 39 designers, journalister och professorer som analyserade 5500 kandidater från 54 olika länder och valde ut..
Read more
Spara pengar och resurser och låt dina kläder leva längre. Upphör imorgon 141 har använt denna vecka. Men snäppet bättre rabatt fick alla som passade på att använda rabattkoden hos Cubus som gav 15 rabatt på hela..
Read more

Bekämpa ogräs i rabatten


bekämpa ogräs i rabatten

kan rabatt tyngre dekorera platsen. Stick den med spade cirka fem centimeter under jorden. Innehåll Fröogräs är växter med stor spridnings- och överlevnadsförmåga i frö.

Det ökar växtkraften hos grässtråna som därmed slår ut de ovälkomna växterna. Välj helst ett stort singel som torkar snabbare än små stenar. Ja, det bestämmer du faktiskt själv.

Få bort katter i rabatten, Bra medel mot katter i rabatten,

Frösprider sig och plantan dör varje. Se till att du har god dränering och bearbeta jorden med jordfräs till ett djup av cirka 30 centimeter. Bekämpa: Det är ett sisyfosarbete att försöka ta bort många objudna gäster i gräsmattan med ett ogräsjärn. Om roten delas i smådelar, kan varje del, ge upphov till en ny planta, exempelvis kirskål. Ogräs har en förmåga att snabbt konkurrera ut både blommor och grönsaker. Duken kväver rabatt tyngre rotogräs, men fröogräs kan etablera sig i fogar och skarvar. Ett billigare, enklare och minst lika effektivt sätt är att sakta hälla kokande vatten på enstaka ogräs. Smultron, jordgubbar och murgröna hör till dem som gärna smiter. Innehåll Frö- och rotogräs Redigera Fröogräs är växter med stor spridnings- och överlevnadsförmåga i frö.

Att lägga sten i rabatten, Förhindra katter i rabatten,


Sitemap