Bente træen sexfantasi

De er vår egen lille skatt, sier Bente Træen, professor ved psykologisk institutt ved Universitetet i Tromsø og forsker på seksualvaner. SEX-FORSKER: Bente Træen, psykologi-professor ved Universitetet i Oslo, står bak en ny studie om unge nordmenns forhold til kinky sex. Holder sexfantasier skjult at partneren skal tolke det som at de ikke er bra nok, sier psykologiprofessor og sexforsker Bente Træen til avisen.

Bente træen sexfantasi - Odda

De får gå nakne når de er hjemme. Hadde de hatt litt greie på ting ville de forstått at det er normalt å la barn få utvikle seg i sitt eget tempo uten inngripen fra voksne til en hver tid. Dette er helt naturlig og edagogene har ikke kommet med noen ny vitenskap. Disse sex ute knullet ses ikke alltid med det blotte øyet, men de fleste kvinner altså rundt 85 prosent vil kunne framprovosere den ruglete overflaten hvis de tar tak i låret og klemmer et felt med hud sammen.

Videos

Når vi har sex, kikker samfunnet på. Professor Bente Træen SEX-FORSKER: Bente Træen, psykologi-professor ved Universitetet i Oslo, står bak en ny studie om unge nordmenns forhold til kinky sex. I dagens Aftonbladet finns även ett redaktionellt uppslag om sexfantasier, där .. Med i gruppen er professor i helsepsykologi Bente Træen ved. Holder sexfantasier skjult at partneren skal tolke det som at de ikke er bra nok, sier psykologiprofessor og sexforsker Bente Træen til avisen.

0 thoughts on “Bente træen sexfantasi

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *